"Je leert echt effectief Frans spreken"

Waarom een cursus Frans Bij Cours De Français?

  • Je krijgt les van een native speaker trainer met vele jaren ervaring
  • Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
  • Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
  • Gratis intake en trainingsadvies
  • Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Profiteer van onze lentekorting:

alle particuliere groepslessen met 30% korting

Onze particuliere groepscursussen Frans in het hart van Amsterdam:

Groepscursussen Frans voor beginners niveau A1

taalniveau

A1

Groepscursus Frans A2 tilt je taalvaardigheid naar basisniveau

taalniveau

A2

Conversatiecursus ”La France d’aujourd’hui” pre-intermediate

taalniveau

B1

Conversatiecursus ”La France d’aujourd’hui” intermediate

taalniveau

B2

Bekijk ons aanbod van taalcurssusen Frans in Amsterdam

Het taalinstituut Cours De Français is gespecialiseerd in Franse lessen en cursussen zakelijk Frans voor bedrijven en particulieren. Wij werkt uitsluitend met professionele taaltrainers, een team van native speakers, allemaal experts in hun vakgebied. Of je nu in de sector sales en marketing, juridische dienstverlening, financiële dienstverlening of logistiek en transport werkt, wij bieden jou efficiënte zakelijke cursussen Frans op maat. Cours De Français is een flexibel taalbureau. Je kunt onze taalcursussen op vele manieren volgen. Eén-op-één cursus, in-company groepscursus, open groepscursus, of bij jou thuis.

Cursus zakelijk Frans

Heb je een drukke agenda, maar wilt je toch graag een cursus zakelijk Frans volgen? Dan bieden onze cursussen zakelijk Frans op maat voor jou een uitstekende oplossing. Onze zakelijke cursussen sluiten bovendien naadloos aan bij de situatie in jouw bedrijf.

Cursussen voor particulieren

Misschien heb je er weleens over gedacht om Frans te leren in het hart van Amsterdam. Of je wilt meer weten over het culturele leven van het hedendaagse Frankrijk. Dan zit je goed bij Cours De Français. Deze cursussen zijn van alle niveaus te volgen.

Cursus Frans via Zoom

Ben je niet in de gelegenheid om een face-to-face cursus te volgen, maar wil je wel graag Frans leren, dan is onze cursus zakelijk Frans via Zoom voor jou de ideale oplossing. Een Franse les via Zoom is erg handig, heel flexibel en eenvoudig te plannen.

Cultuur training zakendoen in Frankrijk

Training zakendoen in Frankrijk

Om succesvol te kunnen communiceren en zaken te kunnen doen met Fransen is het handig om meer te weten over zakelijke communicatie, tradities, etiquette, cultuur en  rechtssysteem in dit land.

Cursus Frans voor KLM-ers

CDF biedt face to face cursus aan voor cabinepersoneel dat zich wil voorbereiden op het KLM taalexamen Frans. Deze face to face training wordt volledig afgestemd op jouw niveau en op jouw specifieke wensen.

Cercle littéraire français

In deze Franse leesgroep is iedereen welkom met belangstelling voor Franse literatuur. In onze “Cercle littéraire” worden romans besproken die tot de hoogtepunten behoren in de Franse literatuur.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Benieuwd naar onze blog?

Voor in de agenda

Voor in de agenda

In Frankrijk is er altijd wat te doen. Deze keer lichten we een evenement uit dat wereldwijd wordt gevierd: de Internationale Dag van de Francofonie. Wist je dat er maar liefst 321 miljoen Franstaligen zijn? Elk jaar op 20 maart wordt daarom la Journée internationale...

Gérondif: alles tegelijkertijd

Gérondif: alles tegelijkertijd

Als er in het Frans twee gebeurtenissen tegelijkertijd plaatsvinden, dan komt le gérondif om de hoek kijken. In het Nederlands kennen we het tegenwoordig deelwoord: Ik kwam lopend aan. In het Frans vertaal je dat met Je suis arrivé(e) en marchant. Je ziet dat het...

Parijstip: volg een oud spoor

Parijstip: volg een oud spoor

Meer dan 150 jaar geleden liep een spoorlijn rondom Parijs: la Petite Ceinture. De spoorlijn is inmiddels buiten gebruik, maar nu kun je er in alle rust wandelen. Rond 1900 maakten miljoenen Parijzenaars gebruik van la Petite Ceinture. Maar de weinig frequent rijdende...

Wat zeggen onze klanten?

Mark Hofman

Ik had altijd gedacht dat ik me met m’n schoolfrans makkelijk kon redden…totdat ik naar het Franse platteland verhuisde om een bed and breakfast te beginnen en in een keer in het diepe werd gegooid ! Blij dat ik net op tijd Cours de Français ontdekte! In een week op een zeer plezierige, concrete en praktische manier mijn kennis van de Franse taal en cultuur bijgespijkerd op essentiële punten, waardoor mijn Franse start zeer zeker een stuk eenvoudiger en sneller verliep!

Mark Hofman, Directeur Domaine de la Tour

Sabine Dankbaar

De lessen sloten perfect aan bij mijn leer-doelen. Goede voorbereiding van de les door de docent van CDF met relevant materiaal om specifieke woordenschat op te bouwen.
Daarnaast was ik erg blij met de focus op mondelinge vaardigheden. Ik raad de lessen van Jean-Luc van harte aan!

Sabine Dankbaar, Consultant Steward Redqueen

Sarah Caille

I undertook an intensive four day tailor-made French course created and led by Jean-Luc Le Gouez, a trainer at institute CDF Cours De Fançais, which really boosted both my written and oral skills in a short period. Jean-Luc is well-prepared, patient, an excellent communicator and fun to learn with – I highly recommend him.

Sarah Caille, Manager Toddler Holiday