Cursus zakelijk Frans

Waarom een cursus Frans Bij Cours De Français?

 • Je krijgt Franse les op alle niveaus van een native speaker docent met vele ervaring
 • Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
 • Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
 • Gratis intake en trainingsadvies
 • Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Cursus zakelijk Frans op maat

Optimaliseer je internationale zakelijke communicatie met onze op maat gemaakte cursussen zakelijk Frans. Ons ervaren team van moedertaalspreker taaltrainers staat voor je klaar om je effectief en helder te leren communiceren met Franstalige zakenpartners of collega’s. Of je nu werkzaam bent in sales en marketing, juridische dienstverlening, financiële dienstverlening, of logistiek en transport, het Frans taalinstituut Cours De Français biedt efficiënte en inspirerende zakelijke cursussen Frans die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Versterk je professionele communicatievaardigheden en bereid je optimaal voor op succes in het internationale bedrijfsleven met onze uitgebreide taaltrainingen.

 

Maatwerktrajecten

Bij onze zakelijke cursussen begrijpen wij het belang van praktijkgericht leren. Naast het verwerven van Franse taalvaardigheden, besteden wij uitgebreid aandacht aan het specifieke jargon binnen jouw branche. Deze cursussen zijn nauw afgestemd op de specifieke situatie in jouw bedrijf, waardoor de opgedane kennis direct toepasbaar is in de praktijk. Versterk niet alleen je Franse taalvaardigheid, maar integreer ook relevante brancheterminologie voor een optimaal zakelijk succes. Ontdek hoe onze zakelijke cursussen een naadloze aansluiting bieden op de praktijk in jouw bedrijf.

Bij een maatwerkcursus bepaalt je zelf

– De duur en intensiteit van de training (je hebt bijvoorbeeld 1 les van 2 uur per week).
– Specifieke vaardigheden of onderwerpen waarop je je wilt richten.
– Dag en tijdstip van de sessies

Cursusvormen: Individuele cursus of groepscursus?

Alle cursussen van Cours De Français kun je volgen als individuele cursus of als groepscursus. Deze cursussen zijn van alle niveaus, van beginner tot gevorderde (A1, A2, B1, B2, C1 de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus ERK)

Onze programma’s

Onze programma’s zijn praktisch en doelgericht. Alle in-company cursus programma’s zijn gericht op de behoeften van individuele organisaties en hun medewerkers.

Onze expertise beslaat onder andere de volgende gebieden.

 • sales en marketing
 • HRM
 • financiële dienstverlening
 • juridische dienstverlening
 • ICT
 • techniek
 • automotive
 • management/directie/bestuur
 • logistiek/transport
 • administratie
 • luchtvaartsector

Kosten

De kosten van een cursus zakelijk Frans zijn afhankelijk van de cursusduur (aantal lesuren en de groepsgrootte)

Cours De Français is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW

*Zie onze prijslijst voor alle tarieven.

Onze aanpak

1. Oriënterend gesprek:

Nadat wij kennis hebben gemaakt met jouw organisatie wordt er een afspraak gepland voor een intakegesprek om de specifieke wensen en de doelstellingen die men met de training wil bereiken te inventariseren.

2. Intakegesprek:

In een persoonlijk gesprek met de deelnemer wordt het startniveau van het Frans vastgesteld aan de hand van het Europees Referentiekader ( ERK ). Tevens wordt er een complete behoefteanalyse uitgevoerd. Als er meerdere cursisten zijn, worden ze naar niveau en leerbehoefte ingedeeld.

3. Voorstel:

Vervolgens ontvang je een overzichtelijke offerte met ons trainingsadvies. Na goedkeuring van deze offerte wordt in overleg de startdatum van de training afgesproken.

4. Kwaliteitscontrole:

Wij toetsen of de kwaliteit van de training aan uw verwachtingen voldoet. Dat doen we halverwege en na afloop van de training met een tussen- en een eindevaluatie die de cursist invult. Zo nodig passen wij de inhoud of het trainingsschema aan.

5. Eindevaluatie en certificaat:

Aan het einde van de training ontvang je een door de trainer opgesteld eindrapport. Hierin wordt het verloop van de training beschreven en komen zaken aan bod als aanwezigheid, inzet en vooruitgang.

Meer weten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: