Methode

Waarom een cursus Frans Bij Cours De Français?

  • U krijgt les van een native speaker trainer met vele jaren ervaring
  • Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
  • Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
  • Gratis intake en trainingsadvies
  • Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Methode

Elke cursus van Cours De Français is maatwerk

CDF hanteert een dynamische aanpak die steunt op mondelinge en interactieve communicatie. Wij laten u via de praktische oefeningen (spreken, luisteren, rollenspelen enz.) de Franse taal ontdekken (grammatica, taalvaardigheden, uitspraak enz.). De nadruk wordt gelegd op het gebruik van de Franse taal met efficiëntie en vertrouwen in de werkomgeving.

Hoe leert u Frans spreken

De deelnemer leert direct te communiceren in het Frans met zijn specifieke technische termen en jargon. Onze leermethodes en lesformules worden constant bijgesteld naargelang uw kennis, doelstellingen en interesses. Het lesmateriaal wordt speciaal voor de cursus samengesteld.

Het team van CDF heeft methodes ontwikkeld voor permanente evaluatie: niveaubepaling in het begin, in kaart brengen van uw doelstellingen, samenstelling van een passende groep, niveaubepaling op het einde van de rit. Zo kunt u uw vooruitgang meten en uw leerprogramma bijsturen. Uw vooruitgang wordt steeds gevolgd en in zijn context geplaatst.

 “Onze trainers gebruiken bij voorkeur krantenartikelen, YouTube-fragmenten, folders, internetsites en bedrijfsmateriaal”

Frans leren met uw persoonlijke taalcoach

Wij geloven in persoonlijk contact. “Leren in een ontspannen sfeer” is niet voor niets ons motto. Frans leren met uw persoonlijke taalcoach is stimulerend en effectief. De training is geheel afgestemd op uw persoonlijke leerbehoefte en stijl van leren. Samen met uw taalcoach bepaalt u vooraf welke specifieke vaardigheden u wilt trainen en welk niveau u wilt bereiken. Uw coach wordt dan de stimulator en begeleider van uw leerproces.

Meer weten?