Frans les via Zoom

Waarom een cursus Frans Bij Cours De Français?

  • Je krijgt les van een native speaker trainer met vele jaren ervaring
  • Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
  • Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
  • Gratis intake en trainingsadvies
  • Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Online cursus Frans via het platform Zoom

Ben je niet in de gelegenheid om een face-to- face cursus te volgen, maar wil je wel graag Frans leren, dan is onze cursus zakelijk Frans via het platform Zoom voor jouw de ideale oplossing. Afhankelijk van jouw concrete behoeftes en taalniveau maken we voor jou een programma op maat. De lessen worden gegeven aan de hand van creatieve oefeningen, conversaties en rollenspellen.
Cursussen via Zoom zijn populair bij werknemers die veel moeten reizen en die op deze manier de cursus ook kunnen volgen terwijl ze op zakenreis zijn. Een Franse les via Zoom is erg handig, heel flexibel en eenvoudig te plannen of te verschuiven.

Voordelen van een cursus zakelijk Frans via Zoom:

  • De kwaliteit van de cursus is volledig vergelijkbaar met die van de persoonlijke lessen;
  • Je bespaart tijd en kosten, omdat je niet hoeft te reizen;
  • U kunt de lessen volgen tijdens jouw werkpauzes of vanuit huis;
  • Flexibele oplossing: het tijdstip van de lessen wordt onderling overeengekomen;
  • Je kunt makkelijk privé lessen met een cursus via Zoom combineren

Kosten

De kosten van een cursus zakelijk Frans via Zoom zijn afhankelijk van de cursusduur (aantal lesuur).

– Cours De Français is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW

Onze aanpak

1. Oriënterend gesprek:

Nadat wij kennis hebben gemaakt met jouw organisatie wordt er een afspraak gepland voor een intakegesprek om de specifieke wensen en de doelstellingen die men met de training wil bereiken te inventariseren.

2. Intakegesprek:

In een persoonlijk gesprek met de deelnemer wordt het startniveau van het Frans vastgesteld aan de hand van het Europees Referentiekader ( ERK ). Tevens wordt er een complete behoefteanalyse uitgevoerd. Als er meerdere cursisten zijn, worden ze naar niveau en leerbehoefte ingedeeld.

3. Voorstel:

Vervolgens ontvang je een overzichtelijke offerte met ons trainingsadvies. Na goedkeuring van deze offerte wordt in overleg de startdatum van de training afgesproken.

4. Kwaliteitscontrole:

Wij toetsen of de kwaliteit van de training aan jouw verwachtingen voldoet. Dat doen we halverwege en na afloop van de training met een tussen- en een eindevaluatie die de cursist invult. Zo nodig passen wij de inhoud of het trainingsschema aan.

5. Eindevaluatie en certificaat:

Aan het einde van de training ontvang je een door de trainer opgesteld eindrapport. Hierin wordt het verloop van de training beschreven en komen zaken aan bod als aanwezigheid, inzet en vooruitgang.

Meer weten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: