Individuele en groepsursussen Frans

Waarom een cursus Frans Bij Cours De Français?

  • je krijgt les van een native speaker trainer met vele jaren ervaring
  • Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
  • Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
  • Gratis intake en trainingsadvies
  • Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Profiteer van onze herfstkorting:

alle particuliere groepslessen met 30% korting

Individuele cursus of groepscursus?

Alle cursussen Frans van Cours De Français kunt u volgen als individuele cursus Frans of als groepscursus Frans. Deze cursussen zijn van alle niveaus, van beginner tot gevorderde (A1, A2, B1, B2, C1 de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus ERK).

Individuele cursus

Onze Franse privélessen zijn de beste manier om jou op het Franse niveau te krijgen dat je nastreeft. De lessen zijn zeer interactief en zijn gericht op de lesmethoden die het beste bij jou passen.

Groepscursussen Frans (minimaal 4, maximaal 6 personen)

Samen met verschillende deelnemers volg je een uitgebalanceerd programma om jouw Frans op een hoger niveau te brengen. De communicatie staat centraal. Je leert Frans spreken vanaf de eerste les. Er is uitgebreide aandacht voor de spreek- en luistervaardigheden (zich kunnen presenteren, telefoongesprek voeren en het schrijven van korte e-mails) binnen jouw sociale netwerk.
Het tempo van de lessen is aangepast aan de cursisten, waardoor je in een hoog tempo correct leert spreken. De lessen zijn communicatief en praktijkgericht en de conversatie staat centraal. Als beginner zul je merken dat je in korte tijd gesprekjes in het Frans kunt voeren.

Online of op onze locatie

Je kan kiezen om de cursus online (via het platform Zoom) of op onze locaties in Amsterdam te volgen. Onze geweldige Franse docenten zijn allemaal ‘native’ met ervaring en een informele maar professionele benadering.

Hoe

Deze cursussen Frans betreffen een open inschrijving. Als je aan jouw niveau twijfelt word je  gebeld door een van onze docenten voor een korte niveautoets. De groepen worden samengesteld aan hand van het Europees Referentie Kader voor de talen. Alleen als de groep compleet is, bij minimaal vier cursisten, wordt de cursus definitief bevestigd.

Voor wie?

Deze cursussen richten zich op deelnemers die nauw contact hebben met Frankrijk of Franstalige landen, bijvoorbeeld op sociaal, cultureel of economisch gebied. De nadruk wordt gelegd op het gebruik van de Franse taal binnen een sociale omgeving met efficiëntie en vertrouwen.

Cursussen B1 en B2 worden als conversatiecursus gegeven.

In de lessen zal er op een interactieve manier gediscussieerd en gedebatteerd worden over verschillende onderwerpen. Op deze manier kan je je Franse woordenschat verbeteren of aan je vloeiendheid van spreken verbeteren.

Weet je niet wat je niveau is?

Neem contact met ons op voor een gratis telefonisch intake:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: