Ons team

Waarom een cursus Frans Bij Cours De Français?

  • U krijgt les van een native speaker trainer met vele jaren ervaring
  • Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
  • Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
  • Gratis intake en trainingsadvies
  • Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ons team

Het taalbureau Cours De Français is opgericht in 2005 door Jean-Luc Le Gouez die als zelfstandig trainer Franse Taal en Cultuur jarenlang heeft gewerkt voor een aantal grote taalinstituten in Nederland. Hij heeft verschillende functies vervuld in internationale organisaties waardoor hij het bedrijfsleven goed begrijpt. Hij heeft een team van ervaren native speaker taaltrainers van het hoogste niveau om zich heen verzameld om zo goed mogelijk de klanten van CDF te kunnen voorbereiden op samenwerking met Franstaligen. Ons motto is zakelijk succes door persoonlijk contact met uw klanten.

Onze trainers

Onze trainers beschikken over een ruime ervaring met het verzorgen van zakelijke cursussen Frans en ze zijn ook goed thuis in het internationale bedrijfsleven. Juist deze combinatie staat garant voor succesvolle cursussen waarin uw doelstellingen altijd centraal staan.


Sylvie Knop

Jean-Luc Le Gouez

Lucie Raimbault

Denis Mandon

Elodie Kroeze

Anja-Hélène van Zandwijk

Visie

Wij geloven in persoonlijk contact. “Leren in een ontspannen sfeer” is niet voor niets ons motto. Frans leren met uw persoonlijke taalcoach is stimulerend en effectief. De training is geheel afgestemd op uw persoonlijke leerbehoefte en stijl van leren. Samen met uw taalcoach bepaalt u vooraf welke specifieke vaardigheden u wilt trainen en welk niveau u wilt bereiken. Uw coach wordt dan de stimulator en begeleider van uw leerproces.

Kwaliteit

Bij CDF bent u verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende dienstverlening. Ons team van professionele trainers staat hiervoor garant. Zij zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en experts op hun vakgebied.

Flexibiliteit

CDF is een flexibel taalbureau. U kunt onze taalcursussen op vele manieren volgen. Eén-op-één cursus, in-company groepscursus, open groepscursus, of bij u thuis.

Dienstverlening

CDF levert maatwerk van hoge kwaliteit dat professioneel wordt uitgevoerd en dat is en blijft de kern van onze activiteit. Uw tevredenheid is ons doel en onze beste reclame.

Meer weten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: