Niet te missen: Isabelle Huppert

Het wordt de zomer van Isabelle Huppert. Niet alleen zijn vele films met haar te zien deze komende maanden, ook staat ze in september op het toneel in Amsterdam.

Maar liefst 30 films met Isabelle Huppert kun je bekijken in juli en augustus in Filmmuseum EYE, Amsterdam. Woon je niet in (de buurt van) de hoofdstad? EYE heeft ervoor gezorgd dat ook in de landelijke bioscopen 4 films met de actrice zijn te zien. Namelijk Les Valseuses, La Cérémonie, La Pianiste en La Dentellière.

Op 19 t/m 22 september kun je de Franse topactrice zien in het toneelstuk Mary Said What She Said in het Internationaal Theater Amsterdam. Isabelle Huppert speelt hierin de Schotse koningin Mary, die op de avond van haar executie terugkijkt op haar leven. Het stuk is in het Frans, met Nederlandse boventiteling.
Kijk ook op: www.ita.nl

Nieuws:

Nieuwsbrief