Filmtip: La Belle Époque

Is je nieuwjaarsvoornemen vaker Franse films kijken, dan hebben we een tip voor je. Vanaf 2 januari draait de film La Belle Époque in de Nederlandse bioscopen.

Een heerlijke film over Victor (gespeeld door Daniel Auteuil), die is getrouwd met Marianne (Fanny Ardant). Voor hem hoeven alle technische vernuftigheden van deze tijd allemaal niet. Dan geeft Antoine (Guillaume Canet) Victor de kans om de meest memorabele week in zijn leven opnieuw te beleven. Dankzij trucages en ingehuurde acteurs gaat hij terug naar de jaren zeventig wanneer hij zijn grote liefde ontmoet. Dat bevalt Victor zó goed, dat het de vraag is of hij nog wel terug wil naar deze tijd…

Voor de filmtijden kun je terecht op: https://www.filmvandaag.nl/film/109042-la-belle-epoque

Nieuws:

Nieuwsbrief