Filmtip: Antoinette dans les Cévennes

We verlangen op dit moment misschien wel allemaal naar het zonnige Zuid-Franse landschap in de zomer. Antoinette dans les Cévennes is dan een goede film om bij weg te dromen.

Je zult maar lerares zijn en een affaire hebben met de vader van een van je leerlingen. Antoinette (gespeeld door Laure Calamy, bekend van onder meer Dix Pour Cent) heeft haar zinnen gezet op een romantische week met haar geliefde, maar die gaat niet door. En daarom boekt Antoinette een wandelweek door de Cevennes met een ezel. Dat leidt tot grappige situaties, vrolijke ontmoetingen en lieve momenten.
De route in de film – de Stevinson-route – bestaat echt en je ziet veel van het landschap. Je krijgt zin om de route zelf ook te doen, maar dan wel met zo’n leuke ezel als waar Antoinette mee wandelt…!

Antoinette dans les Cévennes is nu te huren bij Picl, Cinetree, KPN, iTunes, Google Play, Ziggo, Amazon of Pathé Thuis.

Nieuws:

Nieuwsbrief