Vier de mensheid

Fête de l’Humanité is een instituut

Het is een instituut, met een bestaan sinds 1930: het jaarlijkste festival Fête de l’Humanité. Een festival, georganiseerd door de linkse krant L’Humanité.

Met een jaarlijks bezoekersaantal van zo’n half miljoen is het een van de grootste evenementen in Frankrijk. Bezoekers kunnen genieten van muziek (dit jaar staan onder meer Eddy de Pretto, Youssou Ndour en Marc Lavoine op het programma). Daarnaast staat het festival in het teken van politiek en debatten over maatschappelijke thema’s. Kortom, een goede plek om je Frans te oefenen!

Dit jaar vindt Fête de l’Humanité plaats van 13 tot en met 15 september in het noorden van Parijs (in Courneuve). Iets te kort dag? Zet het tweede weekend van september alvast in de agenda voor volgend jaar!
Meer info en tickets: https://fete.humanite.fr/

Nieuws:

Nieuwsbrief